Om oss / jobba hos oss / lediga tjänster

JUST NU SÖKER VI

Verktygsslipare

BEROS VERKTYG SVERIGE AB

Slipare
Område: Kalmar

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Beros är idag ett av de ledande sliperierna i Sverige. Verksamheten består av slipning, tillverkning och försäljning av skärande och hållande verktyg samt mätverktyg. Vi är även en stor återförsäljare för Sandvik Coromant.

Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför en verktygsslipare.

Om tjänsten

Som verktygsslipare hos oss ingår du i ett kompetent team som alltid verkar för att uppnå bästa resultat och service för våra kunder. Hos oss kommer du att slipa verktyg i moderna CNC-maskiner från Walter. Våra ordrar är kundspecifika och produktionen består ofta av enstyckstillverkning. Du får därför ett utmanande arbete och stor möjlighet till utveckling och variation, då du slipar många olika verktyg för olika ändamål.

Vidare arbetar du med att säkerställa kvalitén på de verktyg som slipats genom att syna, jämföra mot ritning och kontrollmäta.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Slipning av skärande verktyg i CNC-maskiner
• Ansvar över ordning och reda på den egna arbetsstationen
• Utveckla och effektivisera processer i produktionen

Kvalifikationer:
• Erfarenhet av CNC-maskiner
• Kunskaper i ritningsläsning och mätning
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du
• har erfarenhet av verktygsslipning sedan tidigare.

Dina personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och viljan att lära och växa med oss. Utbildning är inte avgörande men för att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat med skärande maskiner tidigare.

Eftersom vi är ett litet företag är varje medarbetare en nyckelperson. Du bör därför kunna arbeta självständigt och effektivt. Vi ser också att du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Som person är du noggrann, engagerad och har en vilja att lära och utvecklas inom området. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt

Vi erbjuder:
Beros har en platt och prestigelös organisation med högt i tak och god stämning. Här får du chansen att utvecklas i en växande organisation. Vi satsar på våra medarbetares utveckling, utbildning och välmående.

Genom att skicka en ansökan accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter. För mer information, se vår integritetspolicy.

Fler lediga tjänster

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Skicka en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta på ett av Sveriges ledande sliperier? Välkommen med din spontanansökan. Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev samt vilket typ av arbete du är intresserad av till jobb@beros.se

För de flesta tjänster vill vi att du har erfarenhet av CNC-maskiner och kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att lära.

Genom att skicka en ansökan accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter. För mer information, se vår integritetspolicy.