Tillverkning av
specialverktyg

Vi tillverkar unika verktyg
helt enligt era önskemål.

Vi är experter inom

konstruktion och tillverkning av

kundanpassade verktyg

för skärande bearbetning.

Vi konstruerar &
tillverkar specialverktyg

I vår moderna verkstad tillverkar vi
kundanpassade specialverktyg.

Beros är en komplett partner och leverantör av högkvalitativa verktyg till bearbetande industrier över hela Sverige. Vi är specialister på att konstruera och tillverka skräddarsydda verktyg för skärande bearbetning.

Vi kan utgå från en enkel skiss eller detaljritning för att ta fram komplett underlag för konstruktion och tillverkning. Kontakta oss så löser vi tillverkning av ditt specialverktyg!

Kliv in i vår moderna verkstad!

Bygg ditt unika stegborr

Här kan du begära en offert på stegborr som du själv anpassar till egna mått, kantbrytningar, med eller utan invändig kylning och till specifika material.

Bygg ditt unika stegborr

Här kan du begära en offert på stegborr som du själv anpassar till egna mått, kantbrytningar, med eller utan invändig kylning och till specifika material.

Experter inom
skärande verktyg

Tillverkning
Konstruktion
Omslipning & modifiering
Verktygsförsäljning

Helhetsleverantör
av skärande verktyg 

I vår moderna verkstad tillverkar vi både
unika specialverktyg och stora serier.

Beros är en av Sveriges främsta leverantörer till den bearbetande verkstadsindustrin. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder ett stort sortiment av skärande och hållande verktyg.

Med oss får ni en trygg partner med unik kompetens och erfarenhet. Vi har lösningen på era utmaningar och kan förse er med både standardlösningar och kundanpassade specialverktyg. Vi erbjuder alltid personlig service och goda råd!

NU ÄR VÅR SHOP ÖPPEN!

Beställ dina verktyg
i vår nya webbshop!

Här kan du beställa vårt sortiment av verktyg från Sandvik Coromant.

 

Beros
öppnar
webbshop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vid registrering godtar du att ta emot erbjudanden och nyheter via nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig via en länk i våra utskick. För mer information, se vår integritetspolicy.