Jobba hos en innovativ
och ledande leverantör

Låter det intressant att få jobba hos en av Sveriges främsta leverantörer till den bearbetande verkstadsindustrin? Vi är alltid intresserade av nya medarbetare till vår moderna verkstad.

Kort om Beros

Beros är en helhetsleverantör som erbjuder ett stort sortiment av skärande och hållande verktyg. I vår moderna verkstad tillverkar vi både unika specialverktyg och stora verktygsserier.

Verksamheten består av försäljning, tillverkning och omslipning av skärande verktyg för metallbearbetning. Beros är även återförsäljare och strategisk, teknisk distributör till den världsledande leverantören Sandvik Coromant.

Att jobba hos oss

Som medarbetare på Beros får du:

  • Arbeta i ett team av kompetenta kollegor
  • Möjlighet att utvecklas
  • Jobba i en toppmodern verkstad
  • Bidra till bolagets framtida tillväxt

LEDIGA TJÄNSTER

Verktygsslipare

Omfattning: Heltid | Varaktighet: Tillsvidare | Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

läs mer
Läs mer om respektive tjänst samt hur du ansöker genom att klicka på respektive länk. Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga medarbetare så även om vi inte har någon tjänst i listan ovan är du välkommen med en spontanansökan.

Skicka en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta på ett av Sveriges ledande sliperier? Välkommen med din spontanansökan. Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev samt vilket typ av arbete du är intresserad av till jobb@beros.se

För de flesta tjänster vill vi att du har erfarenhet av CNC-maskiner och kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att lära.

Genom att skicka en ansökan accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter. För mer information, se vår integritetspolicy.