Sandvik Coromant

Sandvik Coromant är en världsledande leverantör av skärande verktyg för den bearbetande industrin. Sandvik Coromant är en av våra största leverantörer och vi guidar dig rätt i deras stora sortiment.

Som Teknisk Återförsäljare av Sandvik Coromant erbjuder vi både rådgivning och bästa service.

Vid frågor, kontakta någon av våra säljare eller skicka ett email till oss direkt på info@beros.se

PRODUKTER ÖVERSIKT

Svarvverktyg

Oavsett applikation kan Sandvik Coromants svarvverktyg förbättra spånkontroll och verktygslivslängd. Detta gör att du kan behålla kontrollen, öka verktygslivslängden och förbli konkurrenskraftig.

Avstickning och Spårsvarvning

Sandvik Coromants verktyg för spårsvarvning och avstickning ger en hög produktivitetsnivå och lång livslängd.

Gängverktyg

Ett brett utbud av gängverktyg anpassade för olika material, gängprofiler och stigningar, för både utvändiga och invändiga gängor.

Fräsverktyg

Oavsett om du fräser plana ytor, skuldror, spår, kugghjul eller komplexa 3D-former hjälper Sandvik Coromants fräsverktyg dig att förbli konkurrenskraftig och produktiv.

Borrverktyg

Att investera i borrning är ett enkelt sätt att förbättra lönsamhet och produktivitet. Sandvik Coromant har ett brett sortiment av borrverktyg.

Solida Hårdmetallverktyg

Med det solida verktygssortimentet har du möjlighet att täcka alla olika typer av applikationer inom områdena solid hårdmetallborrning, fräsning, gängning, och brotschning.

Grovuppborrning och Finuppborrning

Uppborrning eller finuppborrning är en bearbetningsprocess för att förstora eller finbearbeta ett befintligt hål. Här finns ett stort sortiment av grovuppborrning- och finuppborrningsverktyg.

Verktygssystem

Sandvik Coromant erbjuder flera modulära verktygssystem som ger effektivitet och flexibilitet. Coromants ledande gränssnitt, Coromant Capto®, CoroTurn® SL och Coromant® EH, hjälper dig att minska ställtiderna.

Digitala Lösningar

Det kan fortfarande finnas utrymme för förbättringar i redan optimerade processer. Lösningen ligger i verktygen som stödjer din digitala tillverkning. Coroplus Tool Supply (verktygsskåp), Coroplus Machining Insights, Coroplus Process Control är några exempel.

Skär och sorter

Oavsett storlek, material eller design på komponenten kan den typ av skärsort du använder ha en betydande inverkan på din produktivitet. Att välja rätt sort & geometri för din specifika bearbetning hjälper dig att stärka din position på marknaden